torstai 16. helmikuuta 2017

Vihdoin!

Vihdoin muistin salasanani, jotta pääsen päivittämään aloittamaan blogia. 


Kaikki on mennyt loistavasti, niin Pop up Collegen avajaisissa kuin muutenkin tosiaan. 
Kirjoitin avajaisia edeltävänä päivänä muistiin näin;
 " On vielä paljon työtä tehtävänä vaikka päivä on jo lopuillaan.  Monta keskustelua on käytynä, joten toivottavasti asia etenee toivotulla tavalla ja avajaiset voivat onnistua hyvin.  Tänään Popup Collegessa kävi esittelemässä Joogayritystään Otto Kronqvist. Hänen pitämä esittelytilaisuus oli todella mielenkiintoinen ja laajensi näkökulmaa niin joogasta kuin yrittäjyydestä. Oli kovin kiinnostavaa kuulla joogayrittäjän näkökulmasta asiasta. "

Kaikki on mennyt myös avajaisten jälkeen hyvin, vaikka kaikki aikani päivisin tuntuu menevän asuntonäytöissä juostessa. Luultavasti olen matkastanut tässä kuussa enemmän dösillä kuin viime vuonna yhteensä. 

Tällähetkellä teemme ryhmäni kanssa kahta eri mielenkiintoista projektia, joiden etenemisestä kerron täällä sitten myöhemmin. Harmi sinällään, että ensiviikolla on loma eikä projektit oikein sillon etene. Nyt olemme ottaneet yhteyttä ensimmäiseen projektiin liittyen, mutta emme ole saaneet vastausta vielä. Jolly Dragonin kanssa olemme onnistuneet tekemään yhteistyötä, käymme vielä muutamassa kokouksessa joissa selviää lisää.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti