maanantai 6. maaliskuuta 2017

Voihan maanantai!

Viime kerrasta onkin vierähtänyt aikaa jo kaksi kokonaista viikkoa,
Tässä välissä kun oli viikon loma, niin asiat eivät suuresti edistyneet.

Oma lomani menikin lähinnä pakatessa ja viime viikko muuttaessa ja niitä laatikoita purkaessa. Aiemmin mainitsemani Finnkino-projekti on nyt toistaiseksi jäissä kun heillä ei ollut meidän palveluillemme vielä ainakaan käyttöä. Jolly Dragonin kanssa projekti on taas edenny hyvin, olemme käyneet kokouksissa ja ehdottanut projekteita niin puolin kuin toisin. Huomenna, 7.3 on jälleen uusi kokous.

Viime maanantaina 27.2 olimme porukalla Helsingin Café Mascotissa pitämässä kielikahvilaa kello 18-21. Kokemus oli avartava ja hyvin mielenkiintoinen. Tänään menemme illalla uudestaan sinne pitämään kyseistä tapahtumaa.  Itse ohjasin ja opastin asiakkaita 27.2 oikeisiin pöytiin sekä avustin ottamaan oikea lappu oikeaan seuraan. Pääasiassa siellä puhuimme englanniksi, hyvin vähän tuli käytettyä suomen kieltä.

Cafe Lingua ( kielikahvila) on tapahtuma maanantai iltaisin Café Mascotissa, jossa asiakkaat voivat ottaa omaan pöytäänsä esim.  Englannin kielen lapun. Kyseisestä kielestä kiinnostuneet siirtyvät istumaan saman pöydän ääreen niin opiskelemaan kuin opettamaan. Tapahtuma on maksuton.

Alla on kuva kielikahvilan pöydästä, josta asiakkaat saivat ottaa lapun mukaansa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti