tiistai 14. maaliskuuta 2017

Tapahtumarikas aika

Noniin siis...

viime viikon maanantaina olimme illalla kielikahvilassa. Kaikki meni hyvin vaikka aluksi oli vähän hämminkiä, kun kaikki asiakkaat tulivat yhtäaikaa kielikahvilaan eikä ketään ns. vakituistatyöntekijää ollut paikalla kuin baaritiskillä. Selvisimme siitä kuitenkin hyvin loppujenlopuksi, opastimme loistavasti oikeisiin pöytiin ja infosimme hienosti niin Jolly Dragonista kiinnostuneita kuin itse kielikahvilasta kiinnostuneita ihmisiä.
Tiistaina olimme kokouksessa Jolly Dragonin työntekijöiden ja yhteistyöhenkilön kanssa Merihaassa. Kävimme siellä läpi mm. St. Patrick's Day- tapahtumaa joka pidettiin 13.3.2017. Kävimme keskustelua englanniksi kokoajan, neuvottelimme mitä kukakin tekisi, mitä yhdessä tekisimme, miten tekisimme ja mitä vielä tarvitaan valmisteluja juhlia varten.  Esitimme jokainen ohjelmaideoita ja ryhmämme oli tehnyt valmiiksi Kahoot-nimisen tietovisan esiteltäväksi yhteistyöhenkilöllemme joka kuitenkin hylkäsi idean...















Keskiviikosta viikonloppuun olin flunssassa, joka taas pysäytti työntekoa osaltani.

Eilen, 13.3.2017 olimme St. Patrick's Day- juhlassa töissä Cafe Mascotissa Helsingin kalliossa. Aluksi kun menimme sinne, olimme todella ajoissa ja kukaan ei tiennyt mitä tehdä kun ohjeita oli annettu vain lähes ei mitään. Ennen pomon tuloa järjestelimme vähän paikkoja ja aloimme myymään lippuja, mutta kuitenkin asiat järjestyivät pomon tullessa paikalle ja pääsimme vihdoin aloittamaan juhlat.  Olimme kaikki pukeneet päälle jotakin vihreää, minulla oli vihreä lei. Vastasin aluksi rahastuksesta, sitten siirryin leimaamiseen mutta pomo sanoi, että olen liian taitava siihen joten pomo pisti minut ottamaan ovella asiakkaita vastaan, juttelemaan heille (englanniksi tietenkin) ja ohjaamaan heidät ostamaan liput ja ylipäätään vastaamaan asiakkaiden kysymyksiin.  Sekin meni loistavasti ja pomo kehui minua.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti